30.11.10

Black Sabbath: Paranoid, en Canal 33

Si hi ha un grup a qui es pugui atribuir la paternitat del heavy metal, aquest grup és Black Sabbath. I si hi ha un àlbum crucial a la carrera de Black Sabbath, aquest àlbum és “Paranoid”. Al segon disc de la banda de Birmingham s’hi troben molts dels elements que han donat forma al gènere del metal. I “Paranoid” conté, a més, algunes de les millors cançons del grup.

Tony Iommi, el pare de tots els "riffs", explica quin és el secret.

Aquesta setmana, els quatre membres fundadors de Black Sabbath, amb el carismàtic Ozzy Osbourne al capdavant, recorden com va nèixer un àlbum que ha trascendit els límits del metal per convertir-se és un gran clàssic del rock.

El documental inclou entrevistes amb Ozzy, Tony Iommi, Terry “Geezer” Butler, Bill Ward (els Black Sabbath originals), el tècnic de so que va gravar el disc, el músic Henry Rollins i periodistes de les revistes Mojo, Kerrang i Classic Rock, entre d’altres.

DIMECRES 1 DE DESEMBRE, A LES 00.10h* @ CANAL 33 / Reemissió: DISSABTE 4 DE DESEMBRE, A LES 11.20h @ CANAL 33.
(*)ATENCIÓ: degut a l'emissió del partit de la Copa Catalunya entre el R. C.D. Espanyol i el C.E. Hospitalet, el programa d'aquesta setmana comença a les 00.10h, mitja hora més tard de l'horari habitual.

Aquest programa estarà disponible en streaming a la web durant els set dies posteriors a la seva emissió.

0 opiniones:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...