3.2.12

Els Estats Units contra John Lennon (2ªp.), a Sputnik (Canal 33)

Després de la dissolució dels Beatles, John Lennon ja no és una estrella inofensiva del pop. Per a Nixon i el director de l’FBI, Edgar J. Hoover, l’ex-Beatle, que s’oposa a la guerra del Vietnam i fa amistat amb els Panteres Negres, és una amenaça per la seguretat nacional. L’any 1970 Lennon i Yoko Ono volen instal·lar-se a Nova York, però el govern del president republicà Richard Nixon s’hi oposa i farà el possible per expulsar-los del país.

Power to the people a NY

La segona part del documental “Els Estats Units contra John Lennon” explica el desenllaç de la batalla legal -i no tan legal- que va lliurar l’administració Nixon contra l’autor de cançons pop que es van convertir en himnes contra la guerra. Amb els testimonis de John Lennon i Yoko Ono, els activistes Angela Davis, John Sinclair i Bobby Seale, l’escriptor Gore Vidal i els periodistes Tariq Ali, Geraldo Rivera, Walter Cronkite i Carl Bernstein, entre d’altres.

DIUMENGE 5 DE FEBRER, A LES 20.25 (Canal 33) / REEMISSIÓ: DIMECRES 8 DE FEBRER, A LES 23.45 (Canal 33). ATENCIÓ: Aquest programa NO estarà disponible en streaming.
[Visto en Sputnik]

0 opiniones:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...