2.3.09

Les illes escollides. Un viatge cap a la llibertat.

The Soft Machine, Jimi Hendrix, Pau Riba, Bob Dylan i Pep Laguarda són els protagonistes d'un documental sobre la música a les Balears als anys 60 i 70

Les Illes Balears van un dels epicentres creatius de la música dels anys seixanta i setanta. Artistes de tot el món van viatjar fins les Balears atrets per l’experiència lisèrgica, el contacte amb la natura i la promesa de llibertat.

Kevin Ayers, el dandy de Soft Machine

El documental “Les illes escollides”, fet per un equip de l’Sputnik, fa un recorregut per les illes per explicar una història amb episodis molt diversos, però connectats entre sí per una constant: la recerca de la llibertat a través de la creativitat.

1976, Formentera: Pau Riba veu la llum i grava "Jo, la donya i el gripau" (foto: Mario Pacheco)

Entre d’altres, “Les illes escollides” s’atura en les úniques actuacions de Jimi Hendrix a Espanya, la fundació a Deià de la llegendària banda britànica The Soft Machine, l’estada de Bob Dylan en un molí de Formentera, la gravació d’un disc de Pau Riba en plena natura o la vida a casa del poeta britànic Robert Graves.


Robert Wyatt explica com va aprendre a tocar la bateria a Deià

El programa inclou entrevistes exclusives amb els músics Robert Wyatt, Kevin Ayers i Daevid Allen (tots tres fundadors de The Soft Machine), Pau Riba, Pep Laguarda, Joan Bibiloni, Llorenç Santamaria i Remigi Palmero, i recull, a més, els testimonis dels fills de Robert Graves. [DIJOUS 5 DE MARÇ, A LES 00:00 @ CANAL 33]
[Visto en el blog de Sputnik]

3 opiniones:

maria dijo...

Ep!! Ho estic mirant, és brutal, merci per la recomanació :D

Rafa dijo...

Sabeu si hi haurà qualque repetició? Vaig saber-ho ahir...

Anónimo dijo...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...