15.6.12

"Queen: la història de Bohemian Rhapsody" , en Canal 33

L'any 1975, Queen van arribar al capdamunt de les llistes d'èxits britàniques de singles amb una extravaganza de 6 minuts que barrejava òpera, rock i música a capel·la. La cançó, inclosa a l'àlbum "A night at the opera", ha passat a la història com la peça més popular del grup de Freddie Mercury. Amb "Bohemian rhapsody", Quen van ser, á més, pioners del vídeoclip: el vídeo promocional que la banda va rodar per poder aparèixer a televisió sense haver de fer playback s'ha convertit en un dels clips musicals més icònics de tots els temps.



Amb l'ajut dels músics, del productor, del realitzador del clip i de l'entorn més íntim de la banda, el documental "Queen: Bohemian rhapsody" reconstrueix el procés de creació d'un dels èxits més insòlits de la història del pop.

Al programa apareixen, entre d'altres, els membres de Queen Brian May i Roger Taylor, el productor Roy Thomas Baker, admiradors de la banda com Slash i el líder de The Darkness, a més de l'equip que va rodar el vídeoclip i d'un grup d'acadèmics que analitzen la lletra de la cançó.

L'emissió és DIUMENGE 17 DE JUNY, A LES 20.15 (Canal 33), amb una REEMISSIÓ DIMECRES 20, A LES 23.35 (Canal 33). Aquest programa estarà disponible en streaming a la pàgina d'Sputnik durant els 7 dies posteriors a la seva emissió.

2 opiniones:

Anónimo dijo...

Cisne ¿quisiera usted hacerme un favor, si es que está a su alcance?

¿Sabe cuántas librerías (especializadas y en general) hay en el municipio de Murcia y en el de Málaga? Valores aproximados igual me sirven.

Gracias de antemano y lo sigo leyendo.

Cisne Negro dijo...

Pues la verdad, no sabría cómo ayudarte. Lo intentaré, pero ahora mismo no sé cómo. Saludos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...