6.7.10

"Els Beatles mai vistos", en Canal 33

Sputnik anuncia l'emisió del reportatge Els Beatles mai vistos. Serà DISSABTE 10 de juliol a les 10.35h. i es reemetrà el DIUMENGE 11 de juliol a les 00.50h. A continuació vos copio la informació que ha penjat la seva web:

Els Beatles, inventors involuntaris de les gires modernes

L’agost de 1966, a San Francisco, els Beatles van fer el seu últim concert. Encara gravarien àlbums durant quatre anys més, però ja no van tornar a pujar mai més junts en un escenari. El programa d’aquesta setmana explica per què, al cim de la seva popularitat, el quartet de Liverpool va renunciar a actuar en directe.

A través d’imatges inèdites i dels testimonis de les persones que els van acompanyar en directe, el documental “Els Beatles mai vistos” segueix els el recorregut dels Beatles pels escenaris de tot el món, des de les seves actuacions a petits locals d’Anglaterra fins a les gires pes Estats Units i la polèmica visita a Àsia.

Les gires de Lennon, McCartney, Harrison i Ringo van desbordar el grup i van superar les expectatives dels organitzadors: calendaris impossibles, problemes de seguretat, recursos tècnics deficients, amenaces, polèmiques als mitjans de comunicació… Els reptes als quals s’enfrontaven eren desconeguts.

“Els Beatles mai vistos” no és una biografia de la banda. Tampoc és un recull d'actuacions en directe. És un documental que explica com, sense voler-ho, els Beatles van donar forma a les grans gires modernes de la música pop.

Aneu en compte perquè aquest programa NO estarà disponible en streaming a la web!
Via: Sputnik Blog. Aquí teniu la programació d'estiu d'aquest espai musical. Aquest estiu, Sputnik reemetrà alguns dels documentals estrenats durant les temporades anteriors.

0 opiniones:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...