8.10.08

Qué ocurre con IB3

El Síndicato de Periodistas de Baleares publica hoy en Diario de Mallorca una interesante denuncia sobre la situación actual del canal autonómico isleño: IB3: el que és i el que hauria de ser. Podéis leerlo aquí. Y la verdad es que tiene toda la razón: mientras IB3 siga funcionando con la mentalidad de un Canal 9 de hace 15 años (con concursos de karaoke, series de los años 80 y programas de corazón -¡en una televisión pública tiene cojones el asunto!-), mal vamos.

4 opiniones:

Anónimo dijo...

És sorprenent què poc interessa IB3 a la gent. A DdM no figura l'article ni entre els deu més visitats, ni entre els deu més votats. Aquí, a cisnenegro, el post ja duia camí de ser el primer sense comentaris en els darrers temps. Ja se sap que, a la societat illenca, la indiferència és sinònim del menyspreu més absolut.

Salut!

Anónimo dijo...

Està bé, ehem, ara veig que n'hi ha d'altres sense comentaris. Però un post així, menys personal i més "social", podria generar tantes respostes com aquell del De Prada, si no fos... perque IB3 se la sua a tothom.

Salut!

Cisne Negro dijo...

Tal vegada és un tema que no interessa molt a qui passa per aquí...

Anónimo dijo...

IB3 acaba de hacer dos fichajes potentes. Tendréis que tener paciencia y dejar que el nuevo proyecto que representan se vaya fraguando. De todas formas, y aunque suene a discurso manido, la televisión ha muerto: ¡viva Internet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...