3.2.10

La América de Johnny Cash, en Canal 33

Johnny Cash no va ser només una estrella del country. La seva figura plana sobre músiques de tota mena, i fins i tot arriba més enllà de la música. Gràcies a les seves cançons, però també a la manera com va viure la seva vida, Johnny Cash estarà per sempre lligat a assumptes com la religió, la política i la justícia dels Estats Units.
Des de l'estrella de gangsta rap Snoop Dogg fins al polític Al Gore, tothom es reconeix admirador seu. Aquesta setmana us oferim la primera part de "L’Amèrica de Johnny Cash", un retrat de les moltes cares de l’home de negre.

Johnny Cash, heroi dels desclassats

Entre entrevistats que apareixen al programa hi ha, entre molts d’altres, els músics Kris Kristofferson, Steve Earle, Merle Haggard, Sheryl Crow, Loretta Lynn i John Mellencamp, la germana i les filles de Cash, els productors Jack Clement i Rick Rubin i alguns dels presos que eren als concerts que Cash va fer a la penitenciaria de San Quentin.

Avui dimecres 3, a les 23.00, a les 23.00h. a Canal 33. Aquest programa estarà disponible en streaming a la web durant els set dies posteriors a la seva emissió.

1 opiniones:

mOntse dijo...

saps? últimament l'he estat escoltant! a veure si ho puc veure i si no a la web :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...